NaamLindsay Kievits
FunctieMarketeer
BedrijfZelfstroom
BrancheDuurzame energie
Samenwerking sinds2022
Logo Zelfstoom
Tegen welk probleem liep de organisatie aan voor de samenwerking met EMP Brandkeepers?

Wij hebben elke week een hele grote direct mail campagne die we verzenden, dit gaat om flinke aantallen. Dit proces liep vrij omslachtig en was nog niet geautomatiseerd. Toen zijn we aan de slag gegaan met het onderzoeken van manieren om dit efficiënter in te richten. Op aanraden van een voormalige collega zijn we bij EMP Brandkeepers terechtgekomen.

“Zijn erg proactief en lopen op de zaken vooruit”

Van welke diensten van EMP Brandkeepers maak je gebruik?

Brandportal en de bemiddeling bij de wekelijkse mailing.

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met EMP Brandkeepers?

Ik ervaar de samenwerking als heel prettig. Ten eerste zijn ze erg proactief en lopen ze op de zaken vooruit. Niets blijft onopgemerkt. Daarnaast is Robert ook een heel prettig persoon om mee samen te werken, zelfs het onmogelijke regelt hij.

Hoe maakt EMP Brandkeepers jouw werkdag of die van collega’s eenvoudiger?

Door heel veel tijd en kosten te besparen. Voorheen werden al onze mailings gepersonaliseerd door DTP’ers, wat veel uren kostte. Met de overgang naar de brandportal kan ik de mailings nu hier terugvinden. Ik upload een Excel-bestand en de mailings worden automatisch gegenereerd. Daarnaast was het proces rondom de mailings vrij lang en deze hebben we kunnen inkorten met behulp van EMP Brandkeepers.

Waarom zou je EMP Brandkeepers aanraden aan een andere organisatie?

EMP Brandkeepers denkt actief mee met de situatie, ze doen niet alleen wat je vraagt, maar zetten ook een stapje extra. Hierdoor vormen ze echt een toegevoegde waarde.