Premiums

Premiums

Elk contactmoment telt! Het aanbieden van premiums zijn daarom een krachtige manier om hierop in te spelen. Premiums zijn relatiegeschenken die jouw merk dragen. Hierdoor laat je een blijvende indruk achter op klanten, medewerkers en relaties. Bij EMP Brandkeepers zijn we hierin gespecialiseerd: van selectie tot levering.

Werkwijze EMP Brandkeepers

Premiums dragen jouw merk

Premiums zijn branded producten die dienen als geschenken of beloningen. Ze variëren van gebruiksvoorwerpen met een bedrijfslogo tot exclusieve items, bedoeld om de connectie met jouw merk te versterken. Of het nu gaat om het verhogen van merkbekendheid, het belonen van klantloyaliteit, medewerkersloyaliteit of als onderdeel van specifieke marketingcampagnes, premiums zijn een mooi middel om dit te realiseren.

Waarom kiezen voor premiums?

Verhoog je merkbekendheid

Door items die dagelijks gebruikt worden te voorzien van jouw logo of merkboodschap, blijft jouw merk continu in beeld.

Versterk je relaties

Premiums laten op een tastbare manier jouw waardering zien aan klanten of partners, wat bijdraagt aan een sterkere relatie.

Trek nieuwe klanten aan

Unieke en creatieve premiums kunnen interesse wekken, dit helpt bij het introduceren van je merk aan potentiële nieuwe klanten.

Kostenefficiëntie

De inzet van premiums heeft een relatief lage investering vergeleken met andere marketingactiviteiten. Wij helpen je om je budget optimaal te benutten door slimme productselecties en efficiënte productieprocessen aan te bieden.

Veelzijdigheid

Je kan door de grote variatie aan aanbod van premiums, veel verschillende producten bestellen die perfect matchen bij jouw bedrijf.

Wij helpen van concept tot realisatie

Bij het kiezen van de juiste premiums is het essentieel dat deze passen bij jouw branche, bedrijf en doelstellingen. Of jouw focus nu ligt op duurzaamheid, klantloyaliteit of het aantrekken van nieuwe klanten, het is noodzakelijk om hierin de juiste keuze te maken die past bij jouw organisatie. Bij EMP Brandkeepers bieden wij begeleiding in elke stap: van concept tot realisatie.

Overleg aan tafel EMP Brandkeepers

EMP Brandkeepers' rol

Bij EMP Brandkeepers combineren we creativiteit met praktische kennis om premiums aan te bieden die jouw merk promoten. Samen een tastbaar verschil maken? Wij helpen je graag! Laat ons jouw merk versterken met unieke premiums. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar ons werk? Zie hiernaast het eindresultaat van verschillende producten waaraan ons team heeft bijgedragen.

Brabantia POS en Packaging Inpakmateriaal
Orthototaal product EMP Brandkeepers Keune verpakkingsmateriaal Cases EMP Brandkeepers
Cookery postcards POS en packaging cases