Over EMP Brandkeepers

Over EMP

EMP Brandkeepers, jouw partner in offline communicatie sinds 2009. Ontdek de kracht van tastbare media met onze betrouwbare, deskundige aanpak.

Bij de oprichting van ons Printmanagement bedrijf EMP in 2009 hadden wij, Edwin Jonkman en Martijn de Jong, een duidelijke visie voor ogen: een organisatie creëren die onderscheidend te werk gaat door constant te streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding met daarbij een breed scala aan grafische dienstverlening. Wij willen een partner zijn die daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt aan onze klanten, door hen te ondersteunen bij het realiseren van de offline communicatiedoelen. En dat is gelukt! 

Betrouwbaar

We zijn hulpvaardig en hebben een sterke drive om het goed te doen voor jou.

Resultaatgericht

Altijd streven naar beter, op een menselijke en persoonlijke manier​.

Deskundig

Onze mensen komen uit het vak en hebben specialistische kennis.

Over EMP brandkeepers
Over EMP Brandkeepers

Waar wij
in geloven

In een wereld waarin digitale communicatie de boventoon voert, geloven wij bij EMP Brandkeepers in de kracht van offline communicatie. We zijn ervan overtuigd dat tastbare media, zoals drukwerk, verpakkingen en promotiemateriaal, een blijvende indruk achterlaten en een waardevolle aanvulling realiseren op de digitale ervaring van deze tijd.

Wij zijn jouw partner in offline communicatie en samen bouwen we aan iets bijzonders. Bij EMP Brandkeepers begrijpen we de complexiteit en de uitdagingen die komen kijken bij het organiseren en realiseren van offline communicatie. Van advies en inkoop tot logistiek en het uiteindelijke eindproduct, wij hebben de vaardigheden en expertise in huis om alles soepel te laten verlopen. 

EMP Brandkeepers over ons

Wat maakt ons uniek?

Wij onderscheiden ons door daadwerkelijk waarde toe te voegen aan de printprocessen van jouw organisatie. Met behulp van onze Brandportal, een digitaal platform dat speciaal is ontworpen om jouw huisstijl te beheren, zorgen we ervoor dat je merk consistent en professioneel wordt gepresenteerd. Doordat wij gebruik maken van deze tool werken we efficiënter en beperken we het maken van fouten, op deze manier is het eindresultaat altijd consistent en van hoge kwaliteit. 

EMP Brandkeepers is veel meer dan alleen een leverancier; wij zien onszelf als een verlengstuk van jouw marketing- en inkoopafdeling. Als een regisseur sturen we jouw offline communicatie aan. Onze betrouwbaarheid, deskundigheid en focus op resultaten zorgen ervoor dat we jouw visie werkelijkheid weten te maken. We hebben een passie voor de kracht van offline communicatie en samen brengen we jouw boodschap tot leven en creëren we een impact die blijvend is!   

Wil je kennismaken met het team dat jouw offline communicatie naar een hoger niveau tilt? Maak hier kennis met jouw toekomstige collega(‘s)!