EMP Point of sale en packaging

Point-of-Sale en Packaging

Wil je jouw merk laten uitblinken op de winkelvloer? Wij zorgen ervoor dat jouw Point-of-Sale materialen, displays en verpakkingen tot leven komen.

Point of sale en packaging EMP Brandkeepers

Creëer een onvergetelijke winkelervaring

Bij EMP Brandkeepers geloven we dat een unieke winkelervaring van essentieel belang is. We nemen jouw ideeën en wensen en vertalen ze naar opvallende voorstellen waarmee jij jouw merk echt onderscheidt.

Van concept tot eindproduct streven we ernaar om het beste uit jouw merk te halen en direct de aandacht van potentiële klanten te trekken.

 

Voordelen POS en Packaging door EMP Brandkeepers

Ongekende ervaring - full of expertise

Bij EMP Brandkeepers hebben we een schat aan ervaring en expertise opgebouwd in het werken met diverse materialen zoals karton, metaal en kunststof. We weten hoe we deze materialen optimaal kunnen benutten om jouw merk te laten opvallen.

Uitgebreid netwerk - our connections

Dankzij ons uitgebreide netwerk van nationale en internationale duurzame topleveranciers vinden we altijd de beste oplossingen om de zichtbaarheid van jouw merk en producten te vergroten. We selecteren zorgvuldig leveranciers die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

In-house studio - all you need

Onze eigen in-house studio bevat een hoop creativiteit en innovatie. Hier worden jouw ideeën verder ontwikkeld en vertaald naar 2D- en 3D-designs. Met onze expertise en geavanceerde technologie brengen we jouw Point-of-Sale tot leven en laten we je zien hoe het eruit zal komen te zien, nog voordat het fysiek geproduceerd is.

Onze werkwijze - empower your brand

Onze in-house ontwerpstudio creëert een 3D digitale schets van het Point-of-Sale materiaal, waardoor je een gedetailleerd voorproefje krijgt van hoe het eindproduct eruit zal zien. Om er zeker van te zijn dat het materiaal aan al jouw wensen voldoet, maken we een blanco prototype. Zo kun je het Point-of-Sale materiaal tastbaar ervaren en testen.

Bij goedkeuring sturen we je de juiste technische tekening als template, zodat je het ontwerp kunt laten uitwerken. Wij kunnen dit realiseren, met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we jou tijd, zorgen en moeite besparen. Bovendien zorgen de korte communicatielijnen tussen jou en onze studio voor een efficiënte samenwerking.

EMP Brandkeepers POS en packaging

Persoonlijke aanpak

Elk merk is uniek en verdient een speciale aanpak. Wij leveren dan ook persoonlijke aandacht, deskundig advies en professionele begeleiding. Bij ons heb je één vast aanspreekpunt: een creatieve specialist die jou volledig ondersteunt.

Vanaf het allereerste concept tot de logistieke afhandeling ontzorgen we jou volledig, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je merk. Kies voor de beste POS-materialen, displays en packaging en verbeter je ervaring met EMP Brandkeepers.

Cases

EMP Brandkeepers is veel meer dan alleen een leverancier; wij zien onszelf als een verlengstuk van jouw marketing- en inkoopafdeling. Bekijk onze cases en ontdek hoe we samen met onze klanten unieke oplossingen hebben gecreëerd en successen hebben behaald! Van uitdagende projecten tot mooie samenwerkingen. Zie hiernaast het eindresultaat van verschillende producten waaraan ons team heeft bijgedragen.

Binnenkant Keune Brand Book
KWF QR Collectebord KWF ren tegen kanker
Voorkant Zodiac catalogus Zodiac Case