Onze werkwijze EMP Brandkeepers

Onze werkwijze

Wij laten jouw offline marketing uitblinken door slim in te kopen en advies op maat te bieden, met één vast aanspreekpunt.

Samen streven naar beter

Bij EMP Brandkeepers draait alles om het laten schitteren van jouw offline marketing! Wij brengen creatieve concepten tot leven. Alles wat bedrukt kan worden – je kunt het je zo gek niet bedenken – regelen wij. We creëren een blijvende indruk bij jouw klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat iets tastbaars veel beter blijft hangen in het brein van de consument, de beleving hiervan is namelijk veel groter dan een vluchtige online advertentie. Ontdek hieronder hoe we stap voor stap jouw offline communicatie tot leven brengen.  

Onze werkwijze EMP
Werkwijze EMP Brandkeepers
EMP werkwijze

Stap 1: Slim inkopen - work smarter not harder

Bij EMP Brandkeepers regelen wij het hele inkoopproces voor print om jouw boodschap tot leven te brengen. Met een inkoopscan analyseren we jouw totale drukwerkvolume op het gebied van marketingmaterialen, Point of Sale, signing, packaging, premiums en overige offline communicatiemiddelen. We tonen welke besparingen en procesverbeteringen er mogelijk zijn en zetten ze vervolgens om in werkelijkheid.  

Door ons internationale netwerk van topleveranciers garanderen wij niet alleen de beste kwaliteit, maar kopen we ook nog eens scherp in, dankzij onze uitgebreide kennis, groot inkoopvolume en continue benchmarking. Wij zorgen ervoor dat de producten tijdig worden geleverd en bij jouw doelgroep terechtkomen. 

Stap 2: Advies op maat - a perfect match

Een succesvolle samenwerking bestaat uit goed advies. Met onze uitgebreide expertise in het vakgebied bieden we advies en ondersteuning om jouw wensen werkelijkheid te maken. Van de meest creatieve ideeën tot de kleinste details, wij krijgen het voor elkaar. Heb je geen kennis van de drukwereld? Geen probleem, wij kennen de branche als geen ander.

We begrijpen ook dat het als bedrijf soms een uitdaging kan zijn om de huisstijl consistent door te voeren. Daar hebben wij dé perfecte oplossing voor: onze brandportal, een centrale hub waar je toegang hebt tot alle branded content die bij jouw merk hoort.

Onze werkwijze EMP brandkeepers

Stap 3: persoonlijke begeleiding - EMP: your personal assistant

Bij EMP Brandkeepers krijg je één vast aanspreekpunt – eigenlijk jouw ideale collega die de marketing- en inkoopafdeling komt ondersteunen. We staan klaar om het drukwerkproces te stroomlijnen, de kwaliteit te waarborgen en jouw gewenste resultaten binnen tijd en budget te behalen.  

Met onze slimme inkoopstrategieën realiseren we besparingen en optimaliseren we de processen. Daarnaast zijn we door onze uitgebreide ervaring in de printing industry zijn we experts in het organiseren van offline communicatie op de best mogelijke manier. Met ons toegewijde team heb je altijd een vertrouwd aanspreekpunt voor begeleiding en ondersteuning.   

Stap 4: Time to shine

Kortom, EMP Brandkeepers is dé partner die jouw offline communicatie laat schitteren. Wij zorgen ervoor dat het uiteindelijke eindresultaat ook op de juiste plek terechtkomt. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken, wij regelen werkelijk alles. Ben je klaar om een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep? Ontdek de kracht van EMP Brandkeepers! Neem vandaag nog contact op en wij laten graag zien hoe we jouw offline communicatie tot leven brengen.