NaamLilian Lindhout
FunctieCommunicatiemedewerker
BedrijfMediq
BrancheGezondheidszorg
Samenwerking sinds2020
Mediq logo
Tegen welk probleem liep de organisatie aan voor de samenwerking met EMP Brandkeepers?

Mediq is een leverancier van medische hulpmiddelen en bijbehorende diensten. In de afgelopen jaren zijn er veel bedrijven opgenomen in de Mediq Nederland BV. Elk van deze bedrijven had een speciaal aandachtgebied, zoals bijvoorbeeld, infuustherapie, stomazorg of diabetes. Ze hadden een eigen inkoopbeleid en contacten met eigen leveranciers. Door het standaardiseren van werkwijzen en het gezamenlijk inkopen is er besloten om ook het drukwerk bij 1 leverancier te gaan afnemen. 

Na een grondig onderzoek is er toen gekozen voor een samenwerking met EMP Brandkeepers. 

“Wij vragen en EMP Brandkeepers regelt de rest”

Van welke diensten van EMP Brandkeepers maak je gebruik?

Samen met EMP Brandkeepers hebben we toen een brandportal voor 50 of meer medewerkers opgezet. Hier zijn al onze drukwerkartikelen te bestellen met slechts een paar klikken. Ook maken wij gebruik van voorraadbeheer door EMP Brandkeepers, waardoor wij de producten die door meerdere afdelingen worden gebruikt (denk aan pennen en notitieblokken) niet zelf hoeven op te slaan. 

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met EMP Brandkeepers?

Het snel kunnen nabestellen van materialen is een groot voordeel van onze samenwerking. Tijdens het vormgeven van het bestelportaal heeft EMP Brandkeepers heel goed met ons meegedacht hoe we onze wensen konden vormgeven in hun portaal. Alles verloopt soepel en als er een keer problemen zijn, kan ik Joost Lutterman of Arno Molenbeek altijd goed bereiken. 

Waarom zou je EMP Brandkeepers aanraden aan een andere organisatie?

Omdat de contactpersonen altijd goed en snel te bereiken zijn. Ze reageren adequaat, zorgen voor goede kwaliteit en zijn ook nog eens opmerkzaam. EMP denkt altijd mee en gaan voor goede kwaliteit.