NaamAnouk de Leeuw
FunctieCommunicatie medewerker Team Collecte
BedrijfKWF
BrancheNon-profit
Samenwerking sinds2016
Logo KWF
Van welke diensten van EMP Brandkeepers maak je gebruik?

Aanvankelijk ging het om de inkoop van drukwerk en materialen voor de collecte. Nu beheert EMP Brandkeepers niet alleen de inkoop, maar ook de voorraad. Daarbij kwam EMP Brandkeepers met het voorstel voor een brandportal en sindsdien is het full service. We kunnen nu moeiteloos materialen bestellen bij EMP Brandkeepers, die ook direct op voorraad liggen. Via het portal blijven we op de hoogte van relevante data.

“Ze stralen energie uit en laten zien dat ze er echt zin in hebben, wat ons ook weer energie geeft.”

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met EMP Brandkeepers?

Voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt die weet waar hij moet zijn. Ze hebben daarnaast kennis van zaken en denken mee bij een probleem of uitdaging, waardoor ze ook een adviserende rol vervullen.

Hoe maakt EMP Brandkeepers jouw werkdag of die van collega’s eenvoudiger?

Zeker op het gebied van tijdsbesparing. Zonder EMP Brandkeepers zouden we zelf moeten zoeken naar materialen, leveranciers, kosten, enzovoort. EMP Brandkeepers neemt nu tijd uit handen en bovendien zou het meer geld kosten als we zelf deze taken zouden moeten uitvoeren.

Waarom zou je EMP Brandkeepers aanraden aan een andere organisatie?

Met name om de relatie, ze komen regelmatig langs bij KWF waardoor je veel persoonlijk contact hebt en elkaar ook kent. Het contact is altijd heel leuk. Ze stralen energie uit en laten zien dat ze er echt zin in hebben, wat ons ook weer energie geeft. EMP is vaak positief, maar alsnog wel eerlijk.