NaamAnke Poelman
FunctieGlobal Head of Brand
BedrijfKeune
BrancheHaarverzorging
Samenwerking sinds2022
Logo Keune
Tegen welk probleem liep de organisatie aan voor de samenwerking met EMP Brandkeepers?

Voorheen was de inkoopafdeling gespecialiseerd in de grondstoffen die nodig zijn voor producten en verpakkingen, voor marketingmaterialen was er minder aandacht. Door gebruik te maken van de diensten van EMP kunnen we ook de kwaliteit van onze marketingmaterialen verbeteren.

“Het servicelevel ligt hoog en er is ook veel persoonlijke aandacht”

Van welke diensten van EMP Brandkeepers maak je gebruik?

Drukwerkbegeleiding: EMP Brandkeepers is eigenlijk onze tussenpartij voor alle drukwerk. Hieronder valt prijsonderhandeling met leveranciers, leveringsbemiddeling, ervoor zorgen dat alles in de warehouse komt, maar ook een stuk advies.

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met EMP Brandkeepers?

Het servicelevel ligt hoog en er is ook veel persoonlijke aandacht. Martijn van EMP Brandkeepers zit hier één dag in de week op locatie. Iedereen kent hem ook, waardoor het contact laagdrempelig is. Wij kunnen daarnaast ook vertrouwen op hun expertise. Door hun sterke commerciële mindset schrijven ze tenders uit naar meerdere partijen en weten uiteindelijk de beste leveranciers aan te bieden.

Op welke manier maakt EMP Brandkeepers jouw werkdag of die van collega’s eenvoudiger

Vooral doordat we één contactpersoon hebben waarbij we al onze vragen kwijt kunnen. Hij is bekend met al onze marketingmaterialen en ons merk, en denkt ook een stapje vooruit.

Waarom zou je EMP Brandkeepers aanraden aan een andere organisatie?

Expertise, servicelevel en commerciële mindset.